Tre gånger är bättre än en. #ErikBadar (En insamling för cancerfonden)

Nytt år och en ny utmaning. För snart ett år bar jag min vän Helena på ryggen ett varv runt Kungsholmen och i år blir det en annan form av utmaning och insamling till Cancerfonden.

Vansbro

Förra året blev det att jag spontan simma Vansbrosimningen vilket jag tycket var så roligt så i år ska jag testa på något som ingen har gjort förut. Nu kommer jag försöka simma loppet tre gånger under samma lopp. Så fort jag kommer i mål ska jag ta mig till starten igen och simma igen, och sen igen. Mitt mål är att simma loppet tre gånger och då kan man fråga sig varför? Ja varför inte. Dels har jag alltid tyckte det är roligt att simma. Sen har ingen gjort det tidigare och kan man även passa på att försöka samla in pengar till Cancerfonden så varför inte.

Målet för årets insamling är 9000kr vilket motsvarar en krona per meter som jag kommer simma.

Jag har fått mina starttider för loppet som är den 8:e juli och de är följande:

  • Första starttiden är 11:48
  • Andra starttiden är 13:48
  • Sista starttiden är 16:03

Insamlingen hittar ni här: https://www.cancerfonden.se/insamlingar/tre-ganger-ar-battre-an-en-erikbadar

 

Har även ett öppet event för det hela på Facebook där ni kan få löpande uppdateringar sen under det hela.

https://www.facebook.com/events/301372183646318/

 

Donerna gärna och sprid gärna det vidare 🙂

 

Dt.se skrev om det hela här:

http://www.dt.se/sport/simning/han-gor-vansbrosimningen-tre-ganger-i-rad-ar-inte-alls-nagon-sporttyp

Speak Your Mind

*