Bär en vän för Cancerfonden

Välkommen till ”Bär en vän för Cancerfonden”, århundradets event som alla måste hänga med på!

 

HelenaErik

 

Jag vet inte riktig när idén till ”bär en vän” kom till, det var för ett eller två år sedan. Det började iallafall med att jag ville simma runt Kungsholmen. Jag ville inte göra det själv, så min vän Helena sa att hon kunde ställa upp (hon gillar inte att simma) om jag först bar henne på ryggen ett varv runt Kungsholmen. Det var jag såklart snabb att skaka hand på!

Sagt och gjort. Nu har träningen och planeringen för det hela varit igång länge. Ett datum är spikat och den 5:e juni klockan 09.00 börjar min promenad med Helena på ryggen vid Hornsbergs Strand.

 

Karta över promenaden kan ni se här(Pilen visar start och mål, och klicka på bilden för att få upp en större karta):

KungsholmenRuntPil

 

Helena har nyss avklarat en vandring på 300 mil genom Nya Zeeland där hon samlade in över 160 000 kronor till Cancerfonden. Vi har båda varit påverkade av cancer inom familjen så därför tänker vi fortsätta att samla in pengar till Cancerfonden även under den här vandringen.

Länk till insamlingen hittar ni här:

Cancerfonden

Jag räknar med att det tar mellan 5 och 7 timmar att klara ett varv runt Kungsholmen med 60 kilo Helena på ryggen, så det kan vara ett av de långsammaste varven i världshistorien. Jag kommer att gå och ta pauser om vartannat tills vi är i mål.

Häng med och heja, all tänkbar support både till oss längs vägen och till Cancerfonden behövs!

Gå med i eventet på facebook här:

https://www.facebook.com/events/266579333694102/

Delar av ryggsäcken kommer från Haglöfs

 

Speak Your Mind

*