5000 vänner

Vill du få 5000 vänner?

Ja det är faktiskt inte så svårt, för mig tog det 8-9 dagar att gå från 0 till 5000.

Jag påstår inte att det är bra vänner man får eller relevanta men du får 5000 vänner som du lätt kan skicka meddelanden till.

Tips är att starta ett fejkat facebook konto, och vill du bara ha randomvänner så är det alltid bättre att skapa ett tjejkonto med en naturlig bild.

Problemet med att få många vänner snabbt är att du inte kan lägga till allt för många på en gång. Utan att få ditt konto avstängt väldigt snabbt.

Så börja med att köra mafia wars och alla tänkbara spel som är populära för stunden. Besök deras sidor/forum m.m. och skriv att du söker nya vänner som spelar spelet och att du spelar ofta så att ni kan hjälpa varann. Gör detta på en drös med spel. Jag gjorde ett sånt inlägg 3 gånger per dag, en gång på morgonen, lunch, och kväll. Tar inte så lång tid och snabbt börjar det välla in vänner och då är det bara att tacka ja.

Tips om du skapar ett fejkkonto är att ha uppgifterna som du skapade kontot med nerskrivna nånstans för när man loggar in och ut från massa konton från ett ip så kan man ibland få upp att man måste verifiera sig, med att skriva in uppgifter som du använde när du skapade kontot.

Speak Your Mind

*