Helgen är över…

Nu är helgen över och man är tillbaka på kontoret, tror det är rekord tidigt (06:55) eller i alla fall om man inte räknar de gångerna jag har sovit över här. Men var inne en vända i lördags för att jobba lite, samt jobba en hel del med min egna sida (Filmkritikerna.se).  Har två små mål med sidan resten av det här året, och det är att skriva ihop fakta om alla skådespelare som har varit med i tre filmer som jag har skrivit om på sidan. Samt få upp den här bilden på mig och Dolph Lundgren i googles bildsök på just ordet Dolph Lundgren.

Dolph Lundgren

Dolph Lundgren

Utöver de så har jag bara tre veckor kvar på Itrim dieten som jag följer just nu, och om exakt tre veckor kommer jag att laga mig Korvstroganoff till middag. Ska se till att gå alla dagar den här veckan förutom fredagen då jag tänkte ta den dagen som en vilodag. För på lördagen tänkte jag försöka mig på en riktig långpromenad så kan nog vara bra att vila fötterna lite dagen innan.

 

Btw, glöm inte att kolla in singel stockholm.

Speak Your Mind

*